Markt 42, 5701 RL Helmond  T 0492 83 00 43  E lokaal42@gmail.com
Zondag 31 mei 2015 13.00 uur

Urban Village 2015

Neem je fiets, basketbal, step, skates of skateboard mee!! Want op zondag 31 mei wordt de Markt van Helmond omgetoverd tot Urban Village.
Van 10.00 uur tot 20.00 uur zijn er daar tal van activiteiten te doen georganiseerd door JIBB Helmond (jeugd in beweging).
Op deze dag is er Basketbal/Streetball 3vs3, BMX met vette jumps, skatepark, stuntsteps, breakdance, graffiti en staan er pannakooien, verder komen er nog sportende robots en wat al niet meer.

Bij Lokaal42 voegen we daar nog een aantal vette bandjes aan toe, dus als dat geen mooie dag gaat worden...
Het programma

13.30-14.30 Mooon
14.30-15.15 ombouw/Dj
15.15-16.00 Dadas troost
16.00-17.00 ombouw/dj
17.15-18.00 Philys
18.00-19.00 Sister Johnson
19.00-20.00 dj
MOOON,
een jonge veel belovende band uit Aarle-Rixtel die een lekkere bak herrie maken
met de juiste aditude.

Dit is alle info die ik op hun Facebook pagina kon vinden. Duidelijk deze gasten zijn meer met hun muziek bezig als met alle onzin er omheen, HULDE

Info
Music from Aarle-Rixtel, Holland.
Since February 2013.
Contact: mooonband@gmail.com
http://www.youtube.com/channel/UCaSJOBD8BnnYAlPKuBjqRmg
Beschrijving
MOOON = The brothers Tom & Gijs de Jong (Bass & Drums) and their cousin Timo van Lierop (Vocals, Guitar).

En toen was er Dada's Troost!

De band draait om één belangrijke sleutelfiguur die we allemaal kennen. Noem hem de aap of engel op je schouder, de man met de hamer of het duiveltje dat in je oor fluistert. Bij ons komt hij in de vorm van Clown Dada! Via Dada's Troost spreekt hij ons stervelingen toe: zonder blikken of blozen, zonder taboes, serieus, met een knipoog, experimenteel en origineel!

Laat Dada's Troost je terugbrengen naar de oorsprong: niet bang voor wat dialect, strakke drums, dikke baslijnen, gierende gitaarpartijen en geen blad voor de mond!. Puur en zo eerlijk als muziek hoort te zijn!
De Phillies begon als een idee van een groep jeugdige enthousiaste muzikanten van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia.

De groep bestaat uit zo’n vijftien vaste leden en treedt gedurende het gehele jaar op bij allerlei festivals en gelegenheden.
Sister Johnson. Nadat net ‘links’ en ‘rechts’ van het rockspectrum te horen is geweest, volgt Sister Johnson: een band die er precies tussenin past en beide kanten ook kan raken. Een volwassen band die weet hoe je de sfeer in het begin direct moet brengen: ‘Down In The Beast’, ‘Telephone’ en ‘Julie’ zijn nummers van het nieuwe album waar het publiek op los gaat. Er wordt direct gedanst op de beperkte dansvloer voor het podium. De toetsen, tamboerijn en de tweede stem geven meerdere lagen aan de muziek. De basis is en blijft gitaargeoriënteerde rock. Halverwege is er even ruimte voor een  bluesmomentje. De single ‘Do Your Rock ’n Roll’ ontbreekt uiteraard niet vanavond!