Markt 42, 5701 RL Helmond  T 0492 83 00 43  E lokaal42@gmail.com
Zondag 14 februari '16 16.00 uur

Optreden Herman Brock Jr.

Wat Herman Brood was voor de rock, is Herman Brock Jr. voor de bluegrass. En net als bij Brood is ook de muziek van Brock Jr. geworteld in de blues. De 45-jarige Zeeuw is bovendien een knappe snarenvreter, die op banjo of mandoline net zo handig uit de voeten kan als op dulcimer of contrabas. In zijn bands Brock & The Brockettes en Brock’s Blue Grass Bunch ontfermt hij zich over zang en gitaar. In welke samenstelling de muzikale bende van Brock ons lokaaltje onveilig zal maken moeten we afwachten, maar dat het net als op zijn laatste topplaat ‘The Old World’ gaat knetteren en spetteren staat als een blauwe grasspriet boven water.

Herman Brock Jr. - The Old World

“Een heerlijke Nederlandse bluegrassplaat.” Robert van Gijssel, Volkskrant (vier sterren)

"The Old World van Herman Brock Jr is een sensationeel goed album geworden. Ik herhaal, een sensationeel goed album!" Hugo Vogel, Altcountry.nl

Herman Brock Jr. is een linkshandige bluegrass-, americana- en bluesmuzikant, multi-instrumentalist en singer-songwriter uit Terneuzen. Het begin 2015 op cd en vinyl verschenen bluegrass-album ‘The Old World’ heeft hij opgenomen met medewerking van the Blue Grass Boogiemen, Joost van Es, Janos Koolen, Jeroen Schmohl, Herman Brock Sr, The Brockettes, The Blue Grass Bunch, Laurens Joensen en vele andere groten uit de top van de Nederlandse bluegrass scene. Het bevat veertien nummers van zijn eigen hand en twee van zijn vader Herman Brock Sr.